Fysioterapi

VÄLKOMMEN TILL FYSIOTERAPIN PÅ GHP ORTHO & SPINE CENTER SKÅNE

Hos oss finns 6 fysioterapeuter anställda. Fysioterapeuterna gör bedömningar, behandlar och rehabiliterar patienter med ortopedisk diagnos och/eller skada från kroppens samtliga strukturer som leder och muskler.

Vi hjälper till med rehabilitering före, i samband med och/eller efter operation. All rehabilitering och träning är individanpassade och läggs upp efter noggrann undersökning. Vår ambition är att alltid erbjuda rehabilitering och träning utifrån senaste vetenskap och erfarenhet för att ge bästa förutsättningar för ett aktivt liv.

Fysioterapeuterna har flera års erfarenhet av arbete med patienter ortopediska diagnoser/skador och är vidareutbildade inom bland annat OMT, OMI, akupunktur, IMS, Axelina, artosskola och McKenzie. Gruppen har även master- och magisterutbildning, specialistkompetens inom ortopedi och idrottsmedicin med mera.

Under fliken ”bli patient” Öppnas i nytt fönster. finns information om hur du blir patient hos oss. Eftersom vi inte har vårdavtal kan vi inte ta emot patienter inom ramen för detta. För patienter som opereras inom ramen för vårdgarantin finns viss möjlighet till rehabilitering utifrån individuell bedömning.

 

Vår personal

Heine Rosdal

Leg. fysioterapeut, MSc.

Magnus Thornström

Leg. fysioterapeut.

Fanny Bladini

Leg. fysioterapeut.

Cecilia Thor-Hedenskog

Leg. fysioterapeut.

Felix Narin

Leg. fysioterapeut.

Ingrid Albertsson

Enhetschef rehab/Leg. fysioterapeut.